Vår verksamhet

Vi erbjuder Sveriges billigaste mest högkvalitativa flyttstädning! Tack vare vår långa erfarenhet och duktiga medarbetare vet vi exakt vad som krävs för att våra flyttstäd tjänster ska vara av hög kvalitet och för att du ska bli så nöjd som möjligt! 

Vi värderar både våra medarbetare och kunder, vilket är varför vi värnar om våra anställda. Eftersom en trygg arbetsmiljö för personalen lägger grunden för ett arbete av hög kvalité, vilket i sin tur gör våra kunder nöjda. 

Även flyttstädning ska vara modernt. I dagens moderna samhället är det viktigt att verksamheter är medvetna om hur deras tjänster och tillvägagångssätt påverkar miljön. Vi på Modern Städservice är därför noga med att endast använda miljövänliga medel för alla våra tjänster.

För oss är det viktigt med tydlig information och kommunikation samt att det ska vara enkelt och smärtfritt att boka våra tjänster. Av den anledningen erbjuder vi snabb kundservice under kontorstid samt ett journummer för akuta ärenden! 

Flyttstäd med nöjd-kund-garanti

I samband med flytt ställs det oftast krav på dig som hyresgäst eller säljare att genomföra en flyttstädning i bostaden. I de allra flesta fall har du även skyldighet att anställa en städfirma för att din flyttstädning ska bli godkänd!

Det är här vi kommer in! Vi på Modern Städservice AB är specialister på flyttstädning! Vår långa erfarenhet har lett till att vi har fått mycket djupgående kunskap om hur en flyttstädning ska utföras på bästa sätt – för att vi ska kunna leva upp till dina krav och förväntningar.

Fördelen med att boka in flyttstädning via oss är bland annat att det är tidseffektivt för dig som är i mitten av en flytt vilket gör att du kan spara energi för andra viktigare delar under tiden, samtidigt som du på så sätt undviker stress som kommer i samband med flytten.