flyttstädning pris

Vad kostar flyttstädning?

Vad har flyttstädning för pris? Det korta svaret är att det är olika. Det långa svaret får du här nedanför.

Alla bostäder ser olika ut, är olika stora och behöver olika typer av städtjänster för att få det skinande rent vid en flytt. En del har till exempel garage som behöver städas och vissa bostäder kan ha flera badrum. Varje städning är helt enkelt olik den andra på ett eller annat sätt. Flyttstädning är därför en städtjänst som alltid varierar i pris från kund till kund när du anlitar en städfirma.

Främsta anledning till att priset varierar är storleken på huset eller lägenheten. Ett stort hus tar längre tid att städa än en lägenhet och kommer därför ha ett högre pris än vad flyttstädning av en lägenhet har. Utöver storleken varierar priset även om man vill ha någon tjänst som normalt inte ingår i flyttstädningen. Till exempel kan man välja till rengöring av kakelfogar, borttagning av tavelkrokar eller andra spikar/skruvar, rengöring av persienner med mer.

Vi på Modern Städservice ger dig alltid ett fast pris baserat på din bostads storlek och dina önskemål. Vår flyttstädning innebär en grundlig rengöring av husets alla rum för att garantera ett rent och inflyttningsklart hem till nästa hyresgäst eller ägare. Vi utför flyttstädning med nöjd-kund-garanti till ett bra pris med hög kvalitet i städer över hela Sverige. Skicka in din offertförfrågan så räknar vi ut ditt pris kostnadsfritt.

Ring oss på 010-344 54 54 eller skicka en offertförfrågan här på hemsidan för att få ditt prisförslag!

Städhjälp?

Skicka en kostnadsfri offert så hjälper vi dig