Dödsbotömning i Luleå

Anpassningsbar dödsbotömning utförd med stor lyhördhet och noggrannhet

Dödsbotömning Luleå

Det är svårt att själv hantera alla de praktiska uppgifter som måste tas hand om efter en nära anhörigs bortgång. Men vi finns här för dig och vi kan underlätta processen genom att ta hand om dessa praktiska uppgifter. 

Hur fungerar bortsforsling av dödsbo?

Vi genomför alltid dödsbotömning Luleå med stor försiktighet och omsorg då vi värderar våra kunders nöjdhet och trygghet med våra utförda tjänster. Oavsett om dödsboet är stort och omfattande eller litet och enkelt så anpassar vi oss och sköter tömningen åt dig. 

Du kan även välja till dödsbostädning till dödsbotömningen. För mer information om vad dödsbostädning innebär kan du klicka här.

dödsbo tömning städning städfirma

Kostnadsfri offert

Få svar inom 2 timmar

Anledningar till att anlita Modern Städservice AB för dödsbotömning Luleå

Vi gör alltid vår bästa för att processen blir så smidig som möjligt samt både tids- och kostnadseffektivt för dig som kund när du bokar in tjänster hos oss. Några av fördelarna med att välja oss:

 • Snabbt och enkelt att få prisförslag
 • Fasta priser utan dolda avgifter
 • Snabb kundservice
 • 7-dagars-städgaranti gäller alla våra tjänster

Priset för dödsbotömning Luleå

Priset för dödsbotömning Luleå baseras framförallt på bostadens storlek, antal kök och badrum, eventuell biarea och kundens egna preferenser! Därför varierar priset för dödsbotömning från kund till kund. 

Du är välkommen att skicka en kostnadsfri offertförfrågan till oss genom att fylla i formuläret via länken här. Då får du tillbaka ett mail med ett preliminärt prisförslag för din utvalda tjänst. 

Via offertförfrågan kan du även välja om du vill beställa dödsbotjänsterna (städning och tömning) separat eller tillsammans. 

7-dagars nöjd-kund-garanti

Vår 7-dagars städ- och ansvarsgaranti ingår i alla våra tjänster och finns för att öka tryggheten för när du anlitar oss oavsett tjänst. För att nyttja din garanti behöver följande stämma:

 • Tjänsten är tidigare bokad via vår offertförfrågan
 • Sista dagen tjänsten utfördes var för senast sju dagar sedan
 • Du har kontakt med oss via telefon 010 – 344 54 54 eller via mejl info@modernstad.se
 • Du har gjort en tydlig beskrivning till varför du inte är nöjd eller vad det är i din ägo som har gått sönder
 • Vid skador av föremål eller ytor har du bifogat bild där skadan är tydligt synlig 

Vanliga frågor

Ja, i våra tjänster ingår både tömningar och städningar av dödsbo.

Du kan enkelt boka in en dödsbotömning hos oss genom att skicka en offertförfrågan till oss. Då får du tillbaka ett mail med ett preliminär prisförslag för din utvalda tjänst. (Priset kan komma att förändras i samband med val av tilläggstjänster.)

För att skicka in en offertförfrågan gäller det bara att du fyller i formuläret via länken här. Vi återkommer då via e-post med en prisförslag för din utvalda tjänst. 

Har du frågor eller funderingar angående våra tjänster är du alltid välkommen att kontakta oss antingen via telefon på 010 – 344 54 54 eller genom att skicka ett mail till vår e-postadress info@modernstad.se.

Du kan alltid komma i kontakt med oss antingen via telefon på 010 – 344 54 54 eller genom att skicka ett mail till vår e-postadress info@modernstad.se

Vår 7-dagars städ- och ansvarsgaranti gäller alla våra tjänster. Se bara till att alla följande punkter stämmer:

 • Tjänsten är tidigare bokad via vår offertförfrågan 
 • Sista dagen tjänsten utfördes var för senast sju dagar sedan 
 • Du har kontakt med oss via telefon 010 – 344 54 54 eller via mejl info@modernstad.se
 • Du har gjort en tydlig beskrivning till varför du inte är nöjd eller vad det är i din ägo som har gått sönder
 • Vid skador av föremål eller ytor har du bifogat bild där skadan är tydligt synlig 

Tiden för såväl dödsbotömning som dödsbostädning varierar beroende på bland annat bostadens storlek och huruvida tilläggstjänster valdes till. 

Om du vill ta reda på hur långt tid dödsbotömningen kommer ta för just er är ni välkomna att kontakta oss antingen via telefon på 010 – 344 54 54 eller genom att skicka ett mail till vår e-postadress info@modernstad.se, så ger vi en bedömning utifrån era specifika  behov och preferenser.

Du kan enkelt hitta vilka tätort våra tjänster gäller i genom att trycka på “Städer” i huvudmenyn eller via länken här.

Absolut! Vi har möjlighet att anpassa oss till våra kunders behov. Har ni bara behov för en av dödsbotjänsterna kan ni välja att endast boka in den tjänst ni behöver!

Tack för din offertföfrågan!

Vi har skickat ett bekräftelse till din email-adress du har angivit i din förfråga. Vi kommer att svara dig med en rimlig offert så snart som möjligt. Vi ser fram emot att betjäna dig och göra din upplevelse med oss exceptionellt.

Kotacka oss