Dödsbotömning

Anpassningsbar dödsbotömning utförd med stor lyhördhet och noggrannhet

Säker tömning av dödsbo med Modern Städservice AB

Efter en nära anhörigs bortgång följer flera praktiska uppgifter som måste tas hand om. Dessa kan vara svåra att hantera under en så svår period. Men vi finns här för dig och kan bidra till att underlätta processen genom att ta över dessa praktiska uppgifter.

Vi har erfarna medarbetare som alltid fokuserar på att utföra dödsbotömning med stor noggrannhet och omsorg. Eftersom vi värderar våra kunder ser vi alltid till att anpassa oss till deras individuella behov och leva upp till deras förväntningar på våra utförda tjänster.

dödsbo tömning städning städfirma

Kostnadsfri offert

Få svar inom 2 timmar

Hur vi hanterar bortforsling vid dödsbo

Vi förstår att det kan vara svårt att hinna med tömning och bortforsling av dödsbo under en så svår period, men vi kan bistå med hjälp. Oavsett om dödsboet är stort och omfattande eller litet och enkelt kan vi anpassa oss och sköta det åt dig. 

Vi utför alltid dödsbotömning med stor försiktighet och omsorg, då vi värderar våra kunder och deras trygghet med våra utförda tjänster. Du kan även välja till dödsbostädning till dödsbotömningen. För mer information om vad dödsbostädning innebär kan du klicka här

Fördelarna med att anlita Modern Städservice AB för dödsbotömning

Vi gör alltid vårt bästa för att processen blir så smidig som möjligt samt både tids- och kostnadseffektivt för dig som kund när du bokar in tjänster hos oss.

Några fördelar med att välja oss på Modern Städservice AB:

 • Snabbt och enkelt att få prisförslag
 • Fasta priser utan dolda avgifter
 • Snabb kundservice
 • 7-dagars-städgaranti gäller alla våra tjänster

7 dagars garanti

Vår 7-dagars ansvarsgaranti ingår i alla våra tjänster och finns för att öka tryggheten för när du anlitar oss oavsett tjänst. För att nyttja din garanti behöver följande stämma:

 • Tjänsten är tidigare bokad via vår offertförfrågan
 • Sista dagen tjänsten utfördes var för senast sju dagar sedan
 • Du har kontakt med oss via telefon 010 – 344 54 54 eller via mejl info@modernstad.se
 • Du har gjort en tydlig beskrivning till varför du inte är nöjd eller vad det är i din ägo som har gått sönder
 • Vid skador av föremål eller ytor har du bifogat bild där skadan är tydligt synlig

Priset för dödsbotömning

Priset på dödsbotömning kan variera beroende på exempelvis bostadens storlek, antal kök och badrum, eventuell biarea och kundens egna preferenser!

För att få ett snabbt prisförslag är du välkommen att fylla i formuläret via länken här. Där kan du även välja om du vill ha dödsbotjänsterna separat eller tillsammans.

Dödsbotömning, liknande dödsbostädning, är inte RUT-avdragsberättigad. För mer information om vad RUT-avdrag innebär och vilka tjänster det gäller kan du läsa här.

Vanliga frågor

Ja, i våra tjänster ingår både tömningar och städningar av dödsbo.

Du kan enkelt boka in en dödsbotömning hos oss genom att skicka en offertförfrågan till oss. Då får du tillbaka ett mail med ett preliminär prisförslag för din utvalda tjänst. (Priset kan komma att förändras i samband med val av tilläggstjänster.)

För att skicka in en offertförfrågan gäller det bara att du fyller i formuläret via länken här. Vi återkommer då via e-post med en prisförslag för din utvalda tjänst. 

Har du frågor eller funderingar angående våra tjänster är du alltid välkommen att kontakta oss antingen via telefon på 010 – 344 54 54 eller genom att skicka ett mail till vår e-postadress info@modernstad.se.

Du kan alltid komma i kontakt med oss antingen via telefon på 010 – 344 54 54 eller genom att skicka ett mail till vår e-postadress info@modernstad.se

Vår 7-dagars städ- och ansvarsgaranti gäller alla våra tjänster. Se bara till att alla följande punkter stämmer:

 • Tjänsten är tidigare bokad via vår offertförfrågan 
 • Sista dagen flyttstädning utfördes var för senast sju dagar sedan 
 • Du har kontakt med oss via telefon 010 – 344 54 54 eller via mejl info@modernstad.se
 • Du har gjort en tydlig beskrivning till varför du inte är nöjd eller vad det är i din ägo som har gått sönder
 • Vid skador av föremål eller ytor har du bifogat bild där skadan är tydligt synlig 

Tiden för såväl dödsbotömning som dödsbostädning varierar beroende på bland annat bostadens storlek och huruvida tilläggstjänster valdes till. 

Om du vill ta reda på hur långt tid dödsbotömningen kommer ta för just er är ni välkomna att kontakta oss antingen via telefon på 010 – 344 54 54 eller genom att skicka ett mail till vår e-postadress info@modernstad.se, så ger vi en bedömning utifrån era specifika  behov och preferenser.

Du kan enkelt hitta vilka tätort våra tjänster gäller i genom att trycka på “Städer” i huvudmenyn eller via länken här.

Absolut! Vi har möjlighet att anpassa oss till våra kunders behov. Har ni bara behov för en av dödsbotjänsterna kan ni välja att endast boka in den tjänst ni behöver!

Tack för din offertföfrågan!

Vi har skickat ett bekräftelse till din email-adress du har angivit i din förfråga. Vi kommer att svara dig med en rimlig offert så snart som möjligt. Vi ser fram emot att betjäna dig och göra din upplevelse med oss exceptionellt.

Kotacka oss