Dödsbotömning Norrköping

Anpassningsbar dödsbotömning utförd med stor lyhördhet och noggrannhet

Dödsbotömning Norrköping

Det är svårt att själv hantera alla de praktiska uppgifter som måste tas hand om efter en nära anhörigs bortgång. Men vi finns här för dig och vi kan underlätta processen genom att ta hand om dessa praktiska uppgifter. 

Hur fungerar bortforsling av dödsbo Norrköping?

Vi genomför dödsbotömning Norrköping med stor försiktighet och omsorg då vi värderar våra kunders nöjdhet och trygghet med våra utförda tjänster. Oavsett om dödsboet är stort och omfattande eller litet och enkelt kan vi anpassa oss och sköta det åt dig. 

Du kan även välja till dödsbostädning till dödsbotömningen. För mer information om vad dödsbostädning innebär kan du klicka här.

dödsbo tömning städning städfirma

Kostnadsfri offert

Få svar inom 2 timmar

Varför anlita oss för dödsbotömning?

Vi gör alltid vår bästa för att processen blir så smidig som möjligt samt både tids- och kostnadseffektivt för dig som kund när du bokar in tjänster hos oss.

Några fördelar med att välja oss på Modern Städservice AB:

  • Snabbt och enkelt att få prisförslag 
  • Fasta priser utan dolda avgifter
  • Snabb kundservice
  • 7-dagars-städgaranti gäller alla våra tjänster

Priset för dödsbotömning Norrköping

Priset för dödsbotömning Norrköping baseras framförallt på bostadens storlek, antal kök och badrum, eventuell biarea och kundens egna preferenser! Därför varierar priset för dödsbotömning från kund till kund. 

Du är välkommen att skicka en kostnadsfri offertförfrågan till oss  via länken här. Då får du tillbaka ett mail med ett preliminärt prisförslag för din utvalda tjänst. 

Via offertförfrågan kan du även välja om du vill beställa dödsbotjänsterna (städning och tömning) separat eller tillsammans. 

7-dagars garanti

Vår 7-dagars-ansvarsgaranti ingår i alla våra tjänster och finns för att öka tryggheten för när du anlitar oss oavsett tjänst. För att nyttja din garanti behöver följande punkter stämma:

  • Tjänsten för flyttstädning är tidigare bokad via vår offertförfrågan 
  • Sista dagen flyttstädning utfördes var för senast sju dagar sedan 
  • Du har kontakt med oss via telefon 010 – 344 54 54 eller via mejl info@modernstad.se 
  • Du har gjort en tydlig beskrivning till varför du inte är nöjd eller vad det är i din ägo som har gått sönder 
  • Vid skador av föremål eller ytor har du bifogat bild där skadan är tydligt synlig 

Tack för din offertföfrågan!

Vi har skickat ett bekräftelse till din email-adress du har angivit i din förfråga. Vi kommer att svara dig med en rimlig offert så snart som möjligt. Vi ser fram emot att betjäna dig och göra din upplevelse med oss exceptionellt.

Kotacka oss