Flyttstädning Örnsköldsvik

Ska du flytta till ny bostad? Vi hjälper dig med flyttstädning i Örnsköldsvik

Flyttstädning Örnsköldsvik

Vi på Modernstäd AB är experter på flyttstädning i Örnsköldsvik och strävar efter att erbjuda dig den bästa städtjänsten i staden. Varje år utför vi hundratals flyttstädningar i Örnsköldsvik och närliggande områden. Vi är en pålitlig städfirma med tränade yrkespersoner och erbjuder fasta och flexibla schemaläggningsalternativ. Vi sätter säkerheten och tryggheten för kundens egendom i främsta rummet och upprätthåller en konsekvent nivå av rengöringsstandarder. Våra tjänster riktar sig till både privatpersoner, företag och mäklare.

För att få ett fast pris på din flyttstädning i Örnsköldsvik behöver du bara fylla i vårt formulär. Vi förstår vikten av att vara transparent när det gäller prissättning, därför erbjuder vi fasta och låga priser på flyttstäd. Inom några timmar får du en detaljerad och kostnadsfri offert som hjälper dig att planera din städning. Våra städare och städerskor har lång erfarenhet vid flyttstädning och kommer att hjälpa dig att få ett skinande rent hem vid inflyttning eller utflyttning. Kontakta oss idag för att ta del av våra konkurrenskraftiga priser och få hjälp med att göra din flytt enklare och mer bekväm.

Kostnadsfri offert

7-dagars-garanti

Vi erbjuder alltid en 7-dagars-garanti för flyttstädning Örnsköldsvik, detta för att säkerställa att du alltid blir helnöjd med våra tjänster. Garantin innebär att vi åtgärdar dem punkter som du uttrycker missnöje för. 

7-dagars-garantin gäller även för olycksfall där något råkat gå sönder under flyttstädningen eller dödsbotömningen. 

 • Tjänsten för flyttstädning Örnsköldsvik måste vara förbokad via vår offertförfrågan
 • Sista städdagen för flyttstädning Örnsköldsvik måste ha varit senast 7-dagar tidigare
 • Du tar kontakt med oss via telefon 010 – 344 54 54 eller via mejl info@modernstad.se 
 • Du måste tydligt beskriva vad det är som du inte är nöjd med samt varför (eller vilket ägo som har gått sönder) 
 • Om missnöjet gäller skador av föremål eller ytor måste du ha bifogat bild där skadan är tydligt synlig

Flyttstäd Örnsköldsvik - Vad ingår?

Flyttstädning Örnsköldsvik omfattar en grundlig rengöring av alla allmänna ytor, kök och badrum. Här nedan följer en detaljerad checklista på allt som brukar ingå i en flyttstädning:

Rengöring av: 

Spisen på ovan- och undersida, sidor och vägg 
Spisfläkt, kåpa, filter diskas                      
Spisgaller och spisplåtar 
Spisplattor och spisplattornas kanter 
Kakel och hyllor (Öppna tomma ytor) 
Golv 
Värmeskåp och ugn 
Alla element, på och bakom 
Kyl och frys invändigt samt utvändigt (om möjligt). *Notera att kyl och frys MÅSTE vara avfrostade och avstängda när vi anländer.  
Luckor, dörrar och fönsterkarmar 
Snickerier 

Övrigt:

Informera oss vid bokning om ni har en ugn med pyrolysemalj. Dessa ugnar kan man EJ använda vanlig ungsrengöring i, då behöver vi använda specialmedel
Ugnsluckans glas rengörs in- och utvändigt. Vi rengör mellan glasen endast om ni skruvat isär luckan innan vi anländer. Vi skruvar inte ihop den efteråt.
Avtorkning av skåp, in- och utvändigt samt skåpluckor
Avtorkning av vask, diskbänk, arbetsbänkar och skärbräda
Dammtorkning av tak och väggar
Fönsterputsning av in- och utsida samt mellan glasen
Avtorkning av innerdörrar
Våttorkning av golv
Avtorkning av garderober och skåp
Diskmaskin rengörs in- och utvändigt, filter rensas.
Avtorkning av strömbrytare och eluttag

Rengöring av: 

Luckor, dörrar och fönsterkarmar 
Element, på och bakom (vi skruvar EJ ner elementen) 
Fönsterkarmar 

Övrigt:

Avtorkning av strömbrytare och eluttag samt lister 
Avtorkning av fast belysning 
Dammsugning och våttorkning av golv 
Dammtorkning av tak och väggar vid behov (medel/vatten används ej. Fläckar tas ej bort.) 
Avtorkning av innerdörrar 
Dörrkarmar, dörrhandtag och trösklar torkas av 
Avtorkning av garderober och skåp – in- och utvändigt samt ovanpå 
Fönsterputsning av, insida och utsida, samt mellan glasen 

Rengöring av:

Undersidan samt ovansidan av tvättställ
Insidan och utsidan av toalettstol
Badkar/dusch på utsidan och insidan samt under (om åtkomligt). Badkarsfront demonteras/monteras av kund
Badrumsskåp
Golv
Kakelväggar som tvättas

Övrigt:

Tvättmaskin och torktumlare rengörs. Filter rensas
Avtorkning av alla synliga rör

 • Rengöring av persienner ingår ej i en vanlig flyttstädning Örnsköldsvik men kan väljas som tilläggstjänst
 • Borttagning av tavelkrokar eller andra spikar/skruvar i vägg/andra ytor
 • Rengöring av kakelfogar i hela badrum/toa
 • Borttagning av hyllpapper i skåp/lådor/garderober
 • Rengöring av överlåtna förvaringsmöbler inför nästa boende
 • Hantverksmässiga arbeten
 • Borttagning av olika typer av tejp, klistermärken etc.
 • Rengöring bakom eller under överlåtna förvaringsmöbler. Vi städar runt om dessa. Ställ dem gärna i mitten av rummet i så fall så att vi kan komma åt och rengöra golvlister. Flyttning av möbler kan göras mot pris.
 • Vi rengör EJ bakom tunga hushållsmaskiner såsom diskmaskin, tvättmaskin eller torktumlare om dessa inte redan är utdragna och ställda i mitten av rummet av kunden. Anledningen för detta är att det finns risk för skador på golv, maskiner, slangar eller dylikt.
 • Väggar rengörs i regel enbart med dammtorkning. Användning av vatten eller annat medel på väggarna är vi väldigt försiktiga med, då tapeter eller färg lätt kan skadas.
 • Vid minusgrader tvättas EJ fönsterrutor utvändigt. Fönster putsas mellan glasen under förutsättning att de är lättåtkomliga, lätta att öppna och vi inte riskerar att skada färgen eller rutorna genom att öppna dem.
 • Utsidan putsas i den mån städpersonalen kan komma åt utan problem med undantag från då det är minusgrader.
 • Vi förbehåller oss rätten att avsäga oss en städning ifall vi anser att lägenheten är onormalt nedsmutsad- däremot får du alltid möjligheten till timdebitering eller ett nytt fast pris baserad på lägenhetens befintliga skick först. Anledningen till detta är att vi ibland anländer till bostäder som kräver sanering snarare än flyttstädning.

Om du har funderingar över vad som annars kan ingå i flyttstädningen som en tilläggstjänst kan du kontakta oss på info@modernstad.se eller via vår växel telefon på 010 – 344 54 54.

Boka flyttstädning i Örnsköldsvik

Flyttstädning innebär en grundlig rengöring av alla allmänna ytor samt kök, badrum och fönster. Städmaterial och färdkostnad ingår alltid i priset vi presenterar för våra kunder. 

Vårt mål är att du alltid blir helnöjd med våra tjänster vilket är varför vi ständigt arbetar för att leva upp till de krav och förväntningar som ställs på oss och den flyttstädning Örnsköldsvik vi utför. 

Vill du boka flyttstädning? Skicka en offertförfrågan till oss så återkommer vi inom kort med ett prisförslag till din e-post. En offertförfrågan är inte bindande och dessutom helt kostnadsfri!

Inför flyttstädning

Inför flyttstädning Örnsköldsvik är det viktigt att det inte finns några kvarlämnade föremål såsom möbler i hemmet. Detta möjliggör för oss att utföra städningen mer effektivt.

Vi rekommenderar att du flyttar fram hushållsmaskiner och andra tunga föremål själv om du vill ha städat bakom dessa. Anledningen till detta är att vi vill minimera risken för skador på känsliga golv och väggar som lätt kan uppstå i samband med förflyttning av tunga föremål. 

Se gärna även till att du informerar oss om eventuella känsliga material såsom marmor, mässing eller pyrolysemalj INNAN flyttstädning – då dessa kräver en speciell typ av medel för att inte skadas.

RUT-avdrag

Privatpersoner har rätt till RUT-avdrag för flyttstädning. Detta innebär en skattereduktion på din flyttstädning Örnsköldsvik, som sänker priset på städningen med 50%. 

För att kunna nyttja RUT-avdraget krävs det att du som privatperson är 18 år eller äldre samt skattebetalare i Sverige. Viktigt att nämna är även att RUT-avdraget inte gäller dödsbotjänster, företag eller föreningar. 

RUT-avdraget är redan inkluderat i priset som du får efter du genomför din bokning, vilket innebär att det enda du som kund behöver göra är att bara luta dig tillbaka och ta nytta av prissänkningen. 

Om du vill veta mer om vad RUT-avdrag innebär kan du läsa på Skatteverkets hemsida.

Flyttstädning umeå rut avdrag

Flyttstäd Örnsköldsvik med Modern Städservice AB

Vi på Modern Städservice AB gör flyttstädning Örnsköldsvik enklare för dig! Vi ser alltid till att processen blir så smidig som möjligt och anpassar alltid arbetskraft så att flyttstädningen ska göras klart inom samma dag som den påbörjades. Flyttstädning Örnsköldsvik blir på så sätt tids- och kostnadseffektivt för dig som kund. 

Utöver att kunna anpassa arbetskraften kan vi även anpassa själva städningen till dina behov och önskemål, exempelvis genom att använda produkter utan parfym. Många av våra städprodukter är även miljömärkta, då vi är måna och värnar om miljön! 

Fördelar med Modern Städservice AB för flyttstädning Örnsköldsvik:

 • Vi erbjuder en 7-dagars nöjd-kund-garanti som gäller alla våra tjänster
 • Vi värderar rättvisa anställningsavtal, -löner och goda arbetsförhållanden för personal
 • Vår kundservice är nåbar kl. 08:00-18:00
 • RUT-avdrag för flyttstädning Örnsköldsvik ingår 
 • Att få prisförslag är en snabb och enkel process hos oss
 • Vi ger alltid fasta priser, utan dolda avgifter

Tack för din offertföfrågan!

Vi har skickat ett bekräftelse till din email-adress du har angivit i din förfråga. Vi kommer att svara dig med en rimlig offert så snart som möjligt. Vi ser fram emot att betjäna dig och göra din upplevelse med oss exceptionellt.

Kotacka oss