FLYTTSTÄDNING UPPSALA

Flyttstäd Uppsala – Med nöjd kund garanti och Fast Pris – Boka flyttstädning i Uppsala nu!

Flyttstädning Uppsala -Pålitlig Flyttstäd Uppsala Tjänster

Flyttar du inom Uppsala? Att flytta kan vara utmanande med uppgifter som packning, organisering, koordinering av logistik och säkerställande av en smidig övergång. Kravet på att noggrant städa den nuvarande bostaden innan utflytt kan lägga till en ytterligare börda. Låt oss underlätta för dig med vår specialiserade Städfirma Uppsala – Modern Städservice AB.

Vi är specialiserade på högkvalitativ flyttstädning  i Uppsala och erbjuder även Flyttstädning Uppsala med omnejd. Med vår erfarenhet och expertis, samt kunskap om städstandarder och krav från hyresvärden, tar vi hand om flyttstädet helt och hållet. Du kan fokusera på att komma in i ditt nya hem utan att behöva känna stress över städningen. Vi använder avancerade metoder och högkvalitativa rengöringsprodukter för att säkerställa att varje hörn och yta blir skinande ren. Genom att välja Modern Städservice AB för Flyttstädning i Uppsala kan du vara trygg med att du får en enastående servis som uppfyller dina högsta förväntningar.

Vi erbjuder dessutom konkurrenskraftiga och fasta priser inom Flyttstädning Uppsala som passar din budget och kundnöjdhetsgaranti, för att öka säkerheten för våra kunder och skapa förtroende. Upptäck våra omfattande Flyttstäd Skellefteå tjänster på denna sida. Att boka städtjänsterna är både enkel och smidig. Kontakta oss idag för en anpassad offert och för att planera din flytt. Du kan även göra din bokning för flyttstädning i Uppsala direkt online.

Kostnadsfri offert

Fördelar med att Anlita Modernstäd Service AB för Flyttstädning i Uppsala

Toppskäl att välja Modernstäd för Flyttstädning i Uppsala

Professionell städning utförd av vårt team för flyttstädning i Uppsala

Flyttstädning Uppsala -Tillförlitlig och konsekvent flyttstädning i Uppsala

Hos Modern Städservice AB känner vi stolthet över att kunna tillhandahålla en pålitlig och konsekvent flyttstädning. Vårt team av erfaren och utbildad personal arbetar noggrant för att se till att varje flyttstäd är färdigställd på ett tillförlitligt sätt och håller högsta standard. Med våra pålitliga städtjänster kan du känna dig trygg och säker när du anlitar oss för dina flyttstädtjänster.

Ett skinande rent hem efter vår pålitliga flyttstädning i Uppsala med en 7-dagars garanti.

Flyttstädning Uppsala - med 7 dagars garanti - kvalitetsgaranti

Vårt företag för flyttstädning i Uppsala ger alltid en garantiperiod på 7 dagar för flyttstädning och alla våra övriga tjänster. Garantin är till för att säkerställa att du blir nöjd med den utförda tjänsten och innebär att vi åtgärdar dem eventuella punkter som du är missnöjd över. 7-dagars-garantin gäller även för olycksfall om något råkat gå sönder under utförandet av flyttstädningen.

Vår dedikerade personal erbjuder personlig städning för din skräddarsydda flyttstädning i Uppsala

Personlig städtjänst för skräddarsydd flyttstädning i Uppsala

Vi är medvetna om att varje kund är individuell och har särskilda krav och önskemål när det kommer till olika former av städning. Därför erbjuder vi en personlig städtjänst där vi arbetar tillsammans med varje kund för att skräddarsy en städtjänst som passar deras specifika behov och olika önskemål. Med vår personliga städtjänst i Uppsala kan du vara säker på att vi kommer att leverera en städning som uppfyller dina förväntningar.

Ett skinande rent hem efter vår pålitliga flyttstädning i Uppsala med en 7-dagars garanti.

Flyttstädning Uppsala - Erfaren och tränad städpersonal

Vårt team av städexperter i Uppsala är välutbildade och har omfattande erfarenhet för att säkerställa högkvalitativ flyttstädning. Vi inser vikten av att våra kunder ska känna sig trygga med vårt personalval, därför samarbetar vi enbart med de mest kvalificerade städarna inom branschen. Med vår gedigna erfarenhet och kompetens kan du vara säker på att vi levererar enastående städresultat vid varje tillfälle

Vår fullt licensierade och försäkrade städfirma garanterar högkvalitativ städning i Uppsala

Flyttstädning Uppsala - Fullt licensierad och försäkrad städfirma i Uppsala

Vi är ett helt licensierat och försäkrat städföretag i Uppsala, vilket garanterar att vi följer högsta standarderna i vår städning. Våra kunder kan känna sig säkra med vårt försäkringsskydd, vilket ger extra trygghet och större förtroende för våra städtjänster.

Miljövänliga städprodukter för ett hållbart städval i Uppsala

Flyttsädning Uppsala - Miljövänliga städprodukter för hållbar städning

Vi prioriterar användningen av miljövänliga städprodukter i hög grad för att minska vår miljöpåverkan samtidigt som vi levererar högkvalitativ städning till våra kunder. Vi tror på hållbarhet och är engagerade i att skydda miljön samtidigt som vi levererar enastående städtjänster.

Vår noggrant bakgrundskontrollerade personal garanterar säker flyttstädning i Uppsala

Säker Flyttstädning i Uppsala - Bakgrundskontrollerad Personal

All vår personal genomgår noggranna bakgrundskontroller för att säkerställa våra kunders och deras egendoms säkerhet. Detta skapar hög grad av trygghet och förtroende för våra städtjänster

Prissättningstabell för Flyttstädning i Uppsala

Transparent prissättning för pålitlig flyttstädning i Uppsala

Vi strävar efter att vara öppna och transparenta i vår prissättning och erbjuder därför våra kunder tydliga och transparenta priser för våra städtjänster. Detta skapar en hög nivå av pålitlighet och förtroende

Fördelar med att Anlita Modernstäd Service AB för Flyttstädning i Uppsala

Anledningar att anlita oss för Flyttstädning i Uppsala

flyttstädning umeå

Pålitlig och konsekvent Flyttstäd i Uppsala

Vi på Modern Städservice AB är stolta över att erbjuda en pålitlig och konsekvent flyttstädning. Vårt team av erfaren och utbildad personal arbetar noggrant för att se till att varje flyttstäd är färdigställd på ett tillförlitligt sätt och håller högsta standard. Med våra pålitliga städtjänster kan du känna dig trygg och säker när du anlitar oss för dina flyttstädtjänster.

Flyttstädning 7-dagars garanti ikon

Flyttstädning - 7 dagars garanti

Vår flyttstädfirma i Uppsala erbjuder alltid en 7-dagars-garanti för flyttstäd och alla våra andra tjänster. Garantin är till för att säkerställa att du blir nöjd med den utförda tjänsten och innebär att vi åtgärdar dem eventuella punkter som du är missnöjd över. 7-dagars-garantin gäller även för olycksfall om något råkat gå sönder under utförandet av flyttstädningen.

En ikonbild av miljövänliga städprodukter för hållbar flyttstädning i Umeå.

Miljövänliga städprodukter för hållbar städning

Vi använder miljövänliga städprodukter i så stor utsträckning som möjligt för att kunna minimera vår påverkan på miljön och dessutom ge högkvalitativ städning till våra kunder. Vi tror på hållbarhet och är engagerade i att skydda miljön samtidigt som vi levererar enastående städtjänster.

Personlig städtjänst för skräddarsydd flyttstädning i Umeå ikon

Personlig städtjänst för skräddarsydd flyttstädning i Uppsala

Vi förstår att varje kund är unik och har olika behov och önskemål när det gäller olika typer av städning. Därför erbjuder vi en personlig städtjänst där vi arbetar tillsammans med varje kund för att skräddarsy en städtjänst som passar deras specifika behov och olika önskemål. Med vår personliga städtjänst i Uppsala kan du vara säker på att vi kommer att leverera en städning som uppfyller dina förväntningar.

Erfaren och tränad städpersonal för högkvalitativ flyttstädning i Umeå

Fullt licensierad och försäkrad städfirma i Uppsala

Vi är en fullt licensierad och försäkrad städfirma i Uppsala, vilket garanterar att vi följer högsta standarderna i vår städning. Våra kunder kan känna sig säkra med vårt försäkringsskydd, vilket ger extra trygghet och större förtroende för våra städtjänster.

Erfaren och tränad städpersonal för högkvalitativ flyttstädning i Umeå

Erfaren och tränad städpersonal

Vårt team av städpersonal i Uppsala är utbildade och erfarna för att garantera en högkvalitativ flyttstädning. Vi förstår att våra kunder vill känna sig trygga med vår personal, därför arbetar vi bara med de bästa och mest kvalificerade städarna i branschen. Med vår långa erfarenhet och kompetens kan du lita på att vi utför en enastående städning varje gång.

Pålitlig och konsekvent flyttstädning i Umeå – Modernstäd

Säker Flyttstädning: Uppsala| Bakgrundskontrollerad Personal

All vår personal genomgår noggranna bakgrundskontroller för att säkerställa säkerheten för våra kunder och deras egendom. Detta ger våra kunder en hög grad av trygghet och förtroende för våra städtjänster.

Transparent prissättning för pålitlig flyttstädning i Umeå

Transparent prissättning för pålitlig flyttstädning i Uppsala

Vi strävar efter öppenhet och transparens i vår prissättning. Och erbjuder därför våra kunder en tydlig och transparent prissättning för våra städtjänster, vilket ger en hög grad av tillförlitlighet och förtroende.

Pris på flyttstädning Uppsala - Fasta Priser

Priset på flyttstädning i Uppsala kan variera otroligt mycket, men vi på vår städfirma erbjuder ett konkurrenskraftigt pris samtidigt som vi håller högsta kvalitet på våra städtjänster. Vi är en pålitlig partner som kan hjälpa dig med din flyttstädning till ett överkomligt pris.
Vi tar hänsyn till flera faktorer när vi beräknar priset på städning inför flytten. Storleken på din bostad är en av de mest grundläggande faktorerna. Det är alltid rekommenderat att begära en offert med ett fast pris baserat på din kvadratmeterarea. Ju större ytan är, desto lägre blir kvadratmeterpriset.

Modernstad Städservice erbjuder ett fast pris per kvadratmeter från- 25kr till 50kr för din flyttstädning. Men de flesta bostäder i Uppsala ligger någonstans mellan 35-50 kr. Andra faktorer som också påverkar priset för flyttstädningen inkluderar skick på bostaden, graden av smutsighet och antal fönster, inglasade balkonger och altaner. Om du har något avvikande från en vanlig bostad såsom ett stort spa i källaren eller ett hobbyrum i boytan, bör du ta upp det när du begär en offert om flyttstäd.

Vad koster en flyttstädning i Uppsala?

Antal rumStorlekPris efter Rut-avdrag
1-2 RoKupp till 50m21650 SEK - 1850 SEK (minsta debitering)
3 RoK70m21960 SEK - 2520 SEK
4 RoK 100m22800 SEK - 3600 SEK

Du kan vara säker på att vi är en pålitlig städfirma i Uppsala som alltid levererar högsta kvalitet på vårt arbete. Vårt pris för flyttstädning är konkurrenskraftigt och anpassat till din bostads storlek och dina behov. Kontakta oss idag för att begära en offert för flyttstädning och låt oss hjälpa dig att få det skinande rent i ditt hem.Om du har sökt efter “flyttstäd pris ” eller “vad kostar en flyttstädning i Uppsala”, kanske du istället är intresserad av att läsa om prisuppgift.

Vad ingår i en flyttstädning Uppsala?

För flyttstädning Uppsala kan du vara säker på att få en komplett och högkvalitativ tjänst när du anlitar oss på Modern Städservice AB. Våra erfarna och skickliga städare tar hand om allt, så du behöver inte oroa dig för att tillhandahålla något material eller liknande – vi har allt som kan tänkas behövas. Utöver de vanliga städmomenten som dammsugning, rengöring och dammtorkning erbjuder vi även tilläggstjänster. Vi inkluderar dock inte städning av boytor såsom garage och vindsutrymmen som standard, men våra städteam kan självklart hjälpa till även på dessa områden. Meddela oss i förväg så vi kan planera arbetet på bästa sätt.

Visuell guide: Vad ingår i en flyttstädning i Uppsala?
 • Alla golv dammsugas och våttorkas.
 • Väggar dammas vid behov. Vid fläckiga tapeter strävar vi efter att ta bort fläcken/ fläckarna såvida det inte är risk för att tapeten skadas.
 • Vi torkar av följande: strömbrytare, eluttag, lister, dörrkarmar, dörrar, dörrhandtag och trösklar.
 • Garderober och skåp torkas invändigt och utvändigt och ovanpå om konstruktionen tillåter det.
 • Alla element torkas av och rengörs på åtkomliga platser (vi monterar inte ner elementen för rengöring).
 • All belysning som är fastmonterad rengörs.
 • Hela spisen rengörs in- och utvändigt och även bakom ifall den är utdragbar. Alla plåtar och galler diskas. Ugnar av pyrolysemalj kräver speciell rengöring och därför är det viktigt att ni upplyser om detta när ni bokar flyttstädning.
 • Ugnsluckan rengörs på båda sidor om glaset och vi rengör endast mellan glasen om den är isärskruvad vid flyttstädningen. Vi skruvar inte ihop luckan efter städning.
 • Kyl och frys rengörs på insidan och utsidan och bakom ifall det är framdraget. För att vi ska kunna genomföra städning av kyl och frys behöver dessa vara både avstängda och avfrostade när vi påbörjar flyttstädningen.
 • Köksfläkten inklusive kåpa och filter rengörs/diskas.
 • Arbetsytor, diskbänkar och vaskar torkas av och rengörs.
 • Alla skåpluckor, skåp och lådor torkas av och städas både invändigt och utvändigt.
 • Kakel och plastväggar i köket och ovanför diskbänk och arbetsbänkar torkas av och rengörs noggrant.
 • Eventuell diskmaskin rengörs både invändigt och utvändigt och filter diskas rena. Om maskinen är framdragen kan vi även städa bakom.
 • Tvättställ rengörs på alla sidor
 • Badrumsskåp rengörs in- och utvändigt samt ovanpå
 • Alla synliga rör torkas av
 • Golvbrunn rensas
 • Toalettstol rengörs in- och utvändigt, samt kalkas av vid behov
 • Rengöring av hela golvet
 • Rengöring av badkar / dusch på utsidan och insidan samt under
  • Kakelväggar tvättas av
 • Tvättmaskin och torktumlare rengörs. Filter rensas. Om ni önskar städning bakom dessa måste de vara framdragna.
 • Om ni vill att vi utför något utöver ovanstående, såsom städning av balkong, källare eller vind, kan vi självklart göra det till en extra kostnad. Även bortforsling av grovsopor ingår i vårt serviceutbud och är förenat med en tilläggskostnad.

Följande tjänster ej beställbara vid flyttstädning Uppsala

 • Persiennrengöring.
 • Avlägsnande av spikar/skruvar/tavelkrokar.
 • Avlägsnande av klistermärken, tejp och andra klisterliknande material.
 • Avlägsnande av dekorationspapper i garderober/skåp/lådor.
 • Städning och rengöring av möbler och fasta inventarier som överlåts till nästa ägare ingår inte. Rengöring under och bakom möbler/inventarier som överlåts till nästa ägare ingår inte (städning runt om överlåtna inventarier ingår).
 • Hantverksarbeten.
 • Fog rengöring av kaklade golv/väggar.
Har du frågor om tilläggstjänster i flyttstädning? Kontakta oss för svar!

Om du har funderingar över vad som annars kan ingå i flyttstädningen som en tilläggstjänst kan du kontakta oss på info@modernstad.se eller via vår växel telefon på 010 – 344 54 54.

Hur lång tid tar en flyttstädning i Uppsala?

För en flyttstädning i uppsala det beror på själva uppdraget. En mindre lägenhet rengörs snabbare än en stor villa med många rum. Du kan naturligtvis även själv utföra vissa moment och på så sätt skynda på processen. Vi reserverar hela dagen för städningen och kan inte ge en exakt tid för när allt är färdigt. Se därför till att du har god marginal när du bokar in städningen, oftast efterföljs städningen av en besiktning från hyresvärden. Allt bör vara färdigt innan hyresavtalet har gått.

Inför flyttstädningen i Uppsala

Inför flyttstädning Uppsala är det viktigt att det inte finns några kvarlämnade föremål såsom möbler i hemmet. Detta möjliggör för oss att utföra städningen mer effektivt.

Vi rekommenderar att du flyttar fram hushållsmaskiner och andra tunga föremål själv om du vill ha städat bakom dessa. Anledningen till detta är att vi vill minimera risken för skador på känsliga golv och väggar som lätt kan uppstå i samband med förflyttning av tunga föremål. Se gärna även till att du informerar oss om eventuella känsliga material såsom marmor, mässing eller pyrolysemalj INNAN flyttstädning – då dessa kräver en speciell typ av medel för att inte skadas.

50% RUT-avdrag

Sedan RUT-avdraget trädde i kraft har många svenskar kunnat dra nytta av förmånliga priser på hushållsnära tjänster. Hushållsnära tjänster omfattar städning, trädgårdsarbete och barnpassning, bland annat. Med RUT-avdraget kan du dra av 50% av arbetskostnaderna upp till 25 000 kronor. Detta skattereducerade pris ger dig betydligt lägre kostnader. För personer över 65 år är avdraget ännu större, där du kan dra av 50% upp till 50 000 kronor. Avdraget gäller per person och år.
Vid bokning av flyttstädning inkluderar vi redan RUT-avdraget i priset, vilket innebär att du som kund kan dra nytta av denna förmån utan extra administrativa steg. För att utnyttja RUT-avdraget måste du vara en privatperson över 18 år och skattebetalare i Sverige. Observera att RUT-avdraget inte gäller för dödsbotjänster, företag eller föreningar.
Om du vill veta mer om vad RUT-avdrag innebär och vilka tjänster som omfattas kan du läsa mer på vår sida om RUT-avdraget här.

Söker du efter flyttstädning i Uppsala? Skicka enkelt in en offertförfrågan, och vi kommer att återkomma med ett prisförslag till din e-post. Att begära en offert är inte bindande och är dessutom helt kostnadsfritt!

Boka Flyttstäd Nu !

Hos Flyttstädning Uppsala är vi specialiserade på flyttstädningar. Medan du fokuserar på andra saker, erbjuder vi dig en flyttstädning av högsta kvalitet till det bästa möjliga priset.

Fönsterputs ingår i priset, och vi erbjuder även en garanti på hela 7 dagar

Boka Flyttstäd Nu i Uppsala!

Tack för din offertföfrågan!

Vi har skickat ett bekräftelse till din email-adress du har angivit i din förfråga. Vi kommer att svara dig med en rimlig offert så snart som möjligt. Vi ser fram emot att betjäna dig och göra din upplevelse med oss exceptionellt.

Kotacka oss