Familj med mamma, pappa, barn och hund undrar hur flyttstäd fungerar

Hur fungerar flyttstäd?

Ska du flytta och funderar hur flyttstäd fungerar? Flyttstädning innefattar betydligt mer arbete än en vanlig veckostädning och det krävs att det är väl utfört för att besiktningen ska godkännas. Att anlita oss på Modern Städservice är enkelt och underlättar din flytt.

Hur fungerar flyttstäd då? Så här fungerar flyttstäd med oss:

1. Skicka en kostnadsfri offertförfrågan, du får därefter ett prisförslag. En offertförfrågan är inte bindande och du bestämmer själv om du vill boka oss utifrån den offert vi skickar. Det finns många faktorer som påverkar vad priset blir för din flyttstädning, exempelvis hur stor bostaden är, vilken tjänst eller vilka tilläggstjänster du väljer och liknande. Ett ungefärligt pris för flyttstäd hos oss brukar ligga runt 25kr/kvm. Vi kan räkna ut ditt pris om du skickar en offertförfrågan via i detta formulär.

2. Töm sedan ditt boende på alla dina grejer, kom även ihåg att ta ned tavelkrokar och liknande eftersom detta inte ingår i flyttstäd.

3. Flytta fram hushållsmaskiner så som kyl, frys, spis och liknande som du vill att vi städar bakom. Vi undviker att flytta fram hushållsmaskiner eftersom det finns en risk att känsliga golv eller väggar skadas och rekommenderar därför dig själv att göra detta.

4. Nyckelhanteringen under flyttstädet föredrar vi att ni sköter själva. Du kan själv välja om du är på plats och öppnar dörren för städarna eller lämnar dörren till bostaden öppen.

5. Luta dig tillbaka och låt våra proffs ta hand om flyttstädet. Nu kan du slappna av och får tid över att lägga på annat. Hos oss har du 7 dagar nöjd-kund-garanti, för att försäkra att du som kund alltid är nöjd med våra tjänster.

Och så enkelt fungerar flyttstäd hos oss på Modern Städservice.

Läs mer om hur flyttstäd fungerar hos oss här.

Städhjälp?

Skicka en kostnadsfri offert så hjälper vi dig