Boka tid för flyttstädning i Sundsvall - Professionell och pålitlig service

Vad kostar tömning av en bostad

Tömning av en bostad där någon bott länge, kanske större delen av sitt liv, är en känsloladdad uppgift som kan kännas överväldigande. Vi finns för dig när du behöver hjälp att tömma en bostad. 

Tömning av en bostad där någon bott länge är en känsloladdad uppgift. Möbler, utrymmen och föremål bidrar till att minnen väcks. Man navigerar mellan nostalgiska ting och tomma utrymmen. Sorg, nostalgi och förändring vävs samman i en komplex dans av borttagna spår och framtida möjligheter. Vi förstår att det kan kännas överväldigande att tömma en bostad och finns därför för dig när du behöver hjälp. Men vad kostar en tömning då? Det korta svaret är att det varierar stort beroende på hur mycket och vad som ska tömmas. Det långa svaret kan du läsa nedan.

Pris för en tömning varierar stort eftersom alla boenden är olika. Vi ger dock alltid ett fast pris för tömning vid förfrågan. Priset sätts utifrån bilder på allt som ska tömmas. Exempel på saker som kan göra att priset varierar är om man har mycket småsaker i exempelvis skåp och lådor. Att tömma, sortera och återvinna småsaker tar lång tid och gör tömningen dyrare. Har man istället mest stora möbler som ska forslas bort går jobbet mycket snabbare.

Vi har tyvärr ingen möjlighet att köpa upp möbler, utan vi genomför endast tömningar där allt material återvinns. På återvinningen tar de en återvinningsavgift per ton, detta innebär att en extra kostnad för att lämna materialet på återvinning kan tillkomma i priset.

Eftersom vi endast återvinner materialet rekommenderar vi dig att först sälja möbler du tror kan bli sålda samt spara dem som du vill spara. Fota därefter bostaden och det som ska tömmas så kan vi räkna ut ett exakt pris till dig. Självklart kan vi även hjälpa dig med städning efter att vi tömt bostaden. Allt för att göra processen så smidig som möjligt för dig. 

Hör gärna av dig till oss om du har några frågor eller skicka in din offertförfrågan med bilder direkt till info@modernstad.se.

Städhjälp?

Skicka en kostnadsfri offert så hjälper vi dig