Visuell guide: Vad ingår i en flyttstädning i Uppsala?

Vad innebär städgaranti?

Vad innebär städgaranti? Vi har sju dagars städgaranti, men vad innebär det egentligen? Städgaranti kan även kallas nöjd-kund-garanti hos oss på Modern Städservice, just eftersom vi garanterar att du som kund blir nöjd med städningen. Är du inte nöjd första gången, så kommer vi tillbaka för att åtgärda och fixa till punkten du inte är nöjd med.

Så fungerar det

Vår städgaranti fungerar så att du som kund kontaktar oss inom 7 dagar efter utförd städning om något i städningen inte är godkänt. Vi bokar därefter in en tid för åtgärd. Fota alltid åtgärder som behöver fixas och skicka till oss, på så sätt kan vi enkelt och smidigt åtgärda rätt område och se till att inget missas ännu en gång. Vi rekommenderar dig alltid att boka in flyttstädningen några dagar innan ditt hyreskontrakt går ut/överlämning av bostad sker, för att det ska finnas tid för åtgärd om det behövs. Städgarantin gäller självklart även om överlämningen av bostaden redan har skett, så länge det är inom 7 dagar från utförd städning.

Självklart har vi ambitionen att varje gång genomföra en komplett och felfri städning. Vi förstår dock att även de bästa kan göra misstag och då gör vi vårt bästa för att åtgärda detta på ett enkelt och smidigt sätt.

Vanliga missar

Vi har några punkter som inte ingår i flyttstädningen, som vi informerar om i vårt kundavtal och bokningsbekräftelse, men ändå kan det vara lätt att missa dessa. Exempelvis måste kunden själv dra fram spis och kyl/frys om vi ska rengöra bakom och på väggarna runt dessa. Detta är eftersom vår försäkring inte täcker eventuella skador som kan bli på golv vid flytt av tunga vitvaror. Är inte vitvarorna framflyttade kan vi inte städa där bakom. Se därför till att dra fram vitvaror om du vill att vi ska städa där bakom.

Gällande väggar så dammtorkar vi i regel endast dessa. Vi går aldrig på med städmedel eller vatten eftersom detta kan göra en fläck värre, skada tapet eller liknande. Däremot torkar vi av vattentåliga väggar, så som kakel, klinkers och så vidare. Har du fläckar på en vägg av tapet eller liknande rekommenderar vi dig att ta bort fläcken själv eller exempelvis kontakta hyresvärd för vidare rekommendationer.

Vill du ha hjälp med flyttstädning? Läs mer om tjänsten här och skicka in en offertförfrågan.

Städhjälp?

Skicka en kostnadsfri offert så hjälper vi dig